خرید سکه کلکسیونی
تاریخ دریافت خبر:
در مراسم افتتاحیه جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری، از «سند مرکز مطالعات راهبردی غذای ایرانی » را دوست دارم و هم چنین «اطلس غذای ایرانی» رونمایی شد. رونمایی از «سندمرکز مطالعات راهبردی غذای ایرانی» در جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری به گزارش خبرنگار ایمنا، در این مراسم مجری جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با اشاره به اینکه جامعه ای که قدردان خوبان نباشد به مرگ خوبی تن داده و بدپروری را تمکین کرده است، این سوال را مطرح نمود که اصولاً خروجی این جشنواره چیست و چه نیازی است که این جشنواره برگزار شود؟
ستار کیان پور گفت: سازمان میراث فرهنگی کشور به دنبال یک هدف بزرگ بانام جشنواره سفره ایرانی فرهگ گردشگری است و طبیعتاً این اتفاق در سه روز صورت نمی گیرد و جشنواره آغاز یک حرکت بزرگ است.
وی ضمن قدردانی از مدیران میراث فرهنگی استان های اصفهان، البرز، تهران، اراک و قم، افزود: علاوه بر چهلستون و تخت جمشید و سایر میراث فرهنگی تاریخی، غذای ایرانی نیز یک میراث ارزشمند جهانی بشمار می رود. سه مکتب غذایی در دنیا با نامهای چینی و رومی و ایرانی وجود دارد و غذای ایرانی آنقدر گستره وسیعی دارد که حوزه گردشگری بر روی آن کار کند و این جشنواره می خواهد به ما داشته هایمان را یادآوری کند.
کیان پور گفت: یک برنامه راهبردی برای این جشنواره درنظر گرفته شده است و طبیعتاً یکی از زیرساخت های ایجاد اقتصاد مقاومتی مبحث غذا و سفره ایرانی است.
مجری جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری تصریح نمود: یکی از میراث های ما سفره است و برای اینکه بتوانیم غذای ایرانی را بر سر سفره بیاوریم به یکسری کار تشکیلاتی نیاز داریم تا بتوانیم به اهداف مورد نظر برسیم.
وی ادامه داد: مرکز مطالعات راهبردی غذای ایرانی یکی از مهم ترین خلاء ها است و ما بعد از این یک برنامه جامع درباره سبک غذای ایرانی خواهیم داشت که در مدت 6 ماه آماده شد و مرکز مطالعات راهبردی غذای ایرانی یکی از خروجی های این جشنواره خواهد بود.
ستار کیان پور خاطرنشان ساخت: بحث تفکر زندگی سالم مبتنی بر اخلاق اسلامی، بحث ارتباط صنعت غذایی و سفره ایرانی با محیط زیست را نیز مورد توجه قرار خواهیم داد. در دنیای امروزه پیشگیری بهتر از درمان است و قدما بسیاری از مشکلات و بیماریها را با غذا درمان می کردند.
مجری جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با اشاره به پویش مردمی من غذای ایرانی را دوست دارم، گفت: اگر بتوانیم جریان سازی رسانه ای را درباره این جشنواره شکل دهیم، به عنوان یکی از خروجی های این جشنواره کار بزرگی انجام داده ایم. ضمن اینکه بحث امنیت غذایی و پدافند غیرعامل یکی از اقدامات و خروجی های جشنواره است.
وی با تأکید بر متکی بودن به صداق و روزی حلال و درنظرگرفتن جایزه رزق حلال در آینده، افزود: یک پنجم هزینه سفر به غذا و نوشابه برمی گردد و لازم است که در بحث هتلها و رستورانها در حوزه موضوع غذای ایرانی بیشتر کار کنیم؛ ضمن اینکه از خروجی های جشنواره یک SWOT شکل گرفته است و بر روی سایت قرار می گیرد و بحث برندسازی غذاها و ایجاد 18 کمیسیون نیز مورد نظر قرار خواهد گرفت.

در مراسم افتتاحیه جشنواره غذای ایرانی فرهنگ گردشگری، از «سند مرکز مطالعات راهبردی غذای ایرانی » را دوست دارم و هم چنین «اطلس غذای ایرانی» رونمایی شد.
مراسم افتتاحیه جشنواره غذای ایرانی فرهنگ گردشگری با حضور مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری کشور، مدیرکل سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، معاون سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، معاون گردشگری استان اصفهان، شهردار اصفهان، اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان، مدیرکل امور بانوان استانداری اصفهان، مدیر مجمع گردشگری سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان، رئیس هیات مدیر گردشگری سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان و جمعی از مسئولین و فعالین و علاقمندان عرصه صنعت گردشگری در هتل اسمان اصفهان برگزار شد. مراسم اختتامیه مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری کشور شنبه 13 اذرماه در هتل عباسی برگزار می شود./
12168/135/5
کانال اطلاع رسانی: https://telegram.me/imnanews

لینک کوتاه: betanews.ir/news/396587

خبر فوق مربوط به رسانهایمنا می باشد و جستجوگر هوشمند بتانیوز صرفا آن را بازنشر کرده است. مشاهده در سایت منبع : لینک مستقیم