تاریخ دریافت خبر:
در اوایل سده هجدهم، پرورش گریپ فروت آغاز شده است. رشد آن به صورت خوشه ای مانند انگور انجام می گیرد به همین دلیل نام گریپ فروت را به آن داده اند. گریپ فروت ها دارای رنگ های متفاوت، زرد، سفید، صورتی و قرمز هستند؛ و حتی طعم های گوناگون تلخ و شیرین دارند.
خواص گریپ فروت

فرادید| در اوایل سده هجدهم، پرورش گریپ فروت آغاز شده است. رشد آن به صورت خوشه ای مانند انگور انجام می گیرد به همین دلیل نام گریپ فروت را به آن داده اند. گریپ فروت ها دارای رنگ های متفاوت، زرد، سفید، صورتی و قرمز هستند؛ و حتی طعم های گوناگون تلخ و شیرین دارند.

به گزارش فرادید

۸) پیشگیری از آسم
خطر ابتلا به آسم برای افرادی که مواد مغذی بیشتری مصرف می کنند، کمتر است. یکی از این مواد مغذی، ویتامین ث است که در گریپ فروت یافت می شود.


طبق داده های تغذیه ای USDA امریکا، یک فنجان گریپ فروت صورتی، قرمز و یا سفید رنگ حاوی:
• ۷۴ کالری
• ۲۳. ۰ گرم چربی
• ۰ گرم سدیم
• ۰ گرم کلسترول
• ۵۸ .۱۸ گرم کربوهیدرات
• ۴۵ .۱ گرم پروتئین
مصرف روزانه یک فنجان گریپ فروت، ۱۳۲ درصد از ویتامین ث، ۴۳ درصد از ویتامین آ، ۵ درصد از کلسیم، و ۳ درصد از منیزیم، مورد نیاز هر فرد را تامین می کند.

گریپ فروت همچنین حاوی مقادیر کمی ویتامن های زبر می باشد، که عبارتند از:
• ویتامین ای
• ویتامین ب ۱
• ویتامین ب ۲
• ویتامین ب ۳
• اسید فولیک
• پانتوتنیک اسید یا ویتامین ب ۵
• فسفر
• منگنز
• روی
همچنین باید خاطر نشان کرد که گریپ فروت ها دارای مزایای آنتی اکسیدانی هستند که حاوی لیکوپن، بتا کاروتن و ترکیبات گیاهی هستند.

گریپ فروت های صورتی و قرمز رنگ حاوی مقادیر بیشتری از ترکیباتی که در بالا ذکر شد، هستند و میزان آنتی اکسیدان بالاتری نسبت به گریپ فروت های سفید و یا زرد دارند. همچنین مقادیر بیشتری از ویتامین آ را ارائه می دهند.

مصرف گریپ فروت
روش های بسیاری برای اطمینان از مقدار مناسب گریپ فروت ها در رژیم غذایی وجود دارند.

گریپ فروت را در صورتی که کاملا رسیده بودند استفاده کنید.

گریپ فروت ها را در دمای معمولی اتاق و دور از نور خورشید نگهداری کنید.

درحالی که بسیاری از میوه ها و سبزیجات در فصل زمستان به سختی یافت می شوند، دسترسی به گریپ فروت و بسیاری دیگر از مرکبات در این فصل به سادگی امکان پذیر است.

خواص گریپ فروت

ملاحظات و خطرات
در صورت مصرف دارو، از خوردن گریپ فروت اجتناب کنید، زیرا آن ها دارای قابلیت اتصال آنزیمی می باشند.

این بدین معنی است که می توانند باعث شوند دارو سریعتر به جریان خون منتقل شود. در بسیاری موارد ممکن است خطرناک باشد. داوهای استاتین و داروهای روانپزشکی، تن ها برخی از داروهایی هستند که از گریپ فروت تاثیر می پذیرند.

افراد مبتلا به عفونت های کلیوی نیز در مصرف گریپ فروت باید بسیار محتاطانه عمل کنند. پتاسیم بیش از حد برای افرادی که دچار بیماری کلیوی هستند، مضر است. اگر کلیه ها قادر به حذف پتاسیم اضافی از خون نباشند، ممکن است منجر به مرگ فرد شوند.

افرادی که مبتلا به بیماری ریفلاکس معده (GERD) هستند، ممکن است در هنگام مصرف گریپ فروت، علائمی مانند سوزش معده را تجربه کنند که این به دلیل اسیدیته موجود در این میوه است. البته، واکنش های فردی متفاوت هستند.

منبع: medicalnewstoday
ترجمه: وب سایت فرادید

   #تغذیه