جشنواره نوروزی
تاریخ دریافت خبر:
چای داغ نوشیدنی داغ

سلامت آنلاین- هشدارهای غیر رسمی در مورد عواقب مصرف چای داغ حالا از سوی دانشمندان هم تایید شده و آن‌ها طی یک بررسی عنوان کرده‌اند نوشیدنی‌های داغ خطر ابتلا به سرطان مری را بالا می‌برد.



به گزارش سلامت آنلاین به نقل از تایم، کارشناسان افرادی را که تمایل ندارند به سرطان مبتلا شوند از قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا و اشعه یو وی (UV) آفتاب و همچنین استعمال سیگار بر حذر داشته‌اند، اما جدیداً مورد دیگری هم به این عوامل اضافه شده است.
«آژانس بین‌المللی گروه تحقیقات سرطان» که متشکل از ٢٣ دانشمند از ١٠ کشور است، هزار تحقیق در خصوص رابطه نوشیدن مایعات با دمای بالا و ابتلا به سرطان را مورد بررسی قرار داده و به این نتیجه رسیدند هر نوشیدنی که بالای ۶۵ درجه سانتی‌گراد دما داشته باشد، احتمال ابتلای فرد به سرطان مری را هم بالاتر می‌برد. آن‌ها برای مطالعه سرطان مری دو گروه را مورد تحقیق قرار دادند: گروهی که چای یا قهوه را با دمای بالا می‌نوشیدند و گروهی که به نظر می‌رسید دمای چای یا قهوه‌شان پایین‌ است.
دانشمندان متوجه شدند مصرف نوشیدنی داغ به دلیل اینکه مقداری سوختگی در مری ایجاد می‌کند، باعث جنبش سریع‌تر سلول‌ها شده و در برخی موارد منجر به رشد خارج از کنترل آن‌ها خواهد شد. (شهروند)

لینک کوتاه: betanews.ir/news/467479

خبر فوق مربوط به رسانهسلامت آنلاین می باشد و جستجوگر هوشمند بتانیوز صرفا آن را بازنشر کرده است. مشاهده در سایت منبع : لینک مستقیم