تاریخ دریافت خبر: نظر بینندگان
برنجک یکی از هله هوله های سالم است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید.
اتاق خبر 24:

برنجک یکی از هله هوله های سالم است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید.

مواد لازم:
برنج ایرانی: 50 گرم
روغن: یک قاشق سوپ خوری
شیر: یک لیوان
نمک ماسه ای: نصف قاشق سوپ خوری
برنجک

طرز تهیه:
ابتدا برنج ها را بشویید و در کاسه ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد پس از گذشت این مدت آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.
داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید و به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.
برای بودادن برنج ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
بهتر است از نمک ماسه ای استفاده کنید و بدون ید باشد.

  

محتوای خبر «طرز تهیه برنجک» را در سایت «اتاق خبر» ببینید